Güncel ADANASPOR Haberleri

19 Temmuz 2012

''Adanaspor Transfer Günlüğü''

Chibuzoru ve Bojan idmanda
Adanaspor'un antrenmanına bugün denenmek üzere iki yabancı daha geldi.Nijeryalı forvet Chibuzoru ve Hırvat Bojan Byrazor antrenmana katıldı.

Güngör Kaya ADANASPOR'a 
Adanaspor'da denenmeye gelen İkem, Şaban ve Ersan kampa katılacakları açıklandı.Teknik Direktôr Levent Eriş "Bu oyuncularla ilgili kararı kampta vereceğini söyledi.Ayrıca Essen'li Güngör'ün denenmeye gelmediği açıklanırken bu oyuncunun transferinin gerçekleşeceği belirtildi.
Emre Aktaş'ın sözleşmesi fesh edildi
Adanaspor'da uzun yıllardır görev yapan ve geçen sezonun devre arasında altyapıya giden Emre Aktaş'ın sözleşmesi anlaşılarak karşılıklı olarak fesh edildiği ögrenildi.
Mbilla'ya ikinci kampa kadar izin
Adanaspor'un Kamerun'lusu Mbilla'ya sezon sonunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Levent Eriş tarafından ikinci kampa kadar izin verildi.Mbilla Kartepe kampına katılacak.
Koray: Şampiyonluk yaşamaya geldim
Adanaspor'un yeni transferi Koray bük bir camiaya geldiğini ve şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.Adana'daki seyirci atmosferini bildiğini dile getiren Koray "Adanaspor bu ligin önemli takımı.Bu şehir ve taraftar süper ligi hak ediyor"dedi
Koray Çölgeçen Adana'ya geldi ve idmana çıktı..
ERİŞ: Koray istediğimiz transfer
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Koray Çölgeçen istediği bir transfer olduğunu söyledi.Eriş, Koray'ın transferi ile savunmanın alternatifi olduğunu ifade etti.