Güncel ADANASPOR Haberleri

27 Nisan 2012

Sezonun Rekoru Bekleniyor..

Konyaspor-Adanaspor maçının önemi tribünlere de yansıyacak. Maçı 20 binin üzerinde taraftarın izleyeceği bekleniyor.
Konyaspor’un Bank Asya 1. Ligi’nde büyük bir aşama göstererek Süper Lig’e çıkma şansını yakalaması tüm Konyalıları büyük bir heyecanın içine sürükledi.
Çeşitli nedenlerle umutsuzlukla sezona başlayan Konyaspor’un içeride oynadığı maçlarda tribünleri parmakla sayılacak kadar az sayıda taraftar izliyordu. Taraftarların çoğunluğu müsabakayı izlemek amacıyla değil, yönetimin gitmesi nedeniyle geliyorlardı.
Haftalar ilerledikçe, yönetimde de değişim gerçekleşince Konyaspor lige ağırlığını koymaya başladı. İlk yarı oynadığı 17 maçtan 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 yenilgi alarak kalesinde sadece 9 gol görmüş, rakip kaleleri de 14 kez havalandırmıştı. İlk yarı maçları sonunda yine bir beklentisi yoktu Konysapor’un.
İkinci yarının ilk beş haftasında beklenmeyen bir yükselişe geçen Konyaspor’u artık play-off heyecanı sarmıştı. Sezonun 22. haftasında ilk 3’ün içerisinde kendisini bulması ile birlikte, artık taraftarı da yavaş yavaş yoğunlaşmaya başlamıştı.
Geçen haftalar içerisinde gösterilen yükselişe ek olarak rakiplerinin de puan kaybetmesi sonucu son üç haftaya girilirken Konyaspor puan cetvelinde 2. sıraya yerleşmenin heyecanını taşıdığı gibi taraftarlara da yeni bir coşku getirdi.
Bilet fiyatlarının açıklanmasından sonra büyük bir talebin olduğu, isteklerin sadece Konya’nın merkezinden olmayıp çevre il ve ilçelerden de yoğun isteğin olduğu belirtiliyor.
 “KAPILAR ERKEN AÇILSIN”
Konyaspor’un Süper Lig yolunda emin adımlarla yürüyebilmesi için kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçına ilgi bir hayli fazla. Gelen haberlere göre Adana’dan konuk takım taraftarlarının da büyük talebi bulunuyor.
Sezonun seyirci rekorunun kırılması beklendiği Konyaspor – Adanaspor maçı nedeniyle izdiham yaşanmaması için stad kapılarının erken açılmasını isteyen taraftar grupları, tribünleri dolduracak taraftarların maçı fair-play ölçüleri çerçevesinde izlemelerini, ligin bitmesine az bir süre kala takımlarına zarar vermeden ligin tamamlanmasını dilediklerini belirtiyorlar.